Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ΟΤΕ TV το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου το EVENT του ΝΒΑ 3Χ στο Golden Hall, με τη συμμετοχή ενός εκ των κορυφαίων play maker της ιστορίας του NBA, του Gary Payton.

giannoultsis 7 payton

Οι διοργανωτές ετοίμασαν ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις, αγώνες, μουσική και αέρα NBA!
giannoultsis 3 paytonΟ θρύλος του NBA και τα εντυπωσιακά καρφώματα της NBA Dunk Team, έκαναν τις μπασκέτες να υποκλιθούν μπροστά τους. Από τους τυχερούς που έζησαν την απόλυτη εμπειρία και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Gary Payton ήταν και ο αθλητής του Πανεδεσσαϊκού Γιαννούλτσης Δημήτριος. Ο Εδεσσαίος καλαθοσφαιριστής συνομίλησε μαζί του, φωτογραφήθηκε και συμμετείχε στους διαγωνισμούς τριών πόντων και ελεύθερων βολών, όπου στον δεύτερο διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση συναγωνιζόμενος μεγαλύτερους αθλητές.
Gary Dwayne Payton

giannoultsis 8 payton
Η ιστορία του ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1968 στο Όκλαντ της Καλιφόρνια και κανείς δε φανταζόταν την εξέλιξή του. Ο «The Glove», όπως ήταν το παρατσούκλι του Gary Payton λόγω της καταπληκτικής άμυνας, ξεκίνησε από τους Seattle Super Sonics, όπου εκεί έπαιξε για 12½ σεζόν. Το 1995 μαζί με τους Super Sonics καταφέρνει να φτάσει στους τελικούς του NBA.H πορεία του συνεχίστηκε στους Milwaukee Bucks, Los Angeles Lakers, Boston Celtics και κατέληξε στο Μαϊάμι. Εκεί μαζί με τους Miami Heat προσέθεσε στα κατορθώματά του έναν τίτλο ΝΒΑ! Επίσης, κράτησε στα χέρια του το βραβείο NBA Defensive Player of the Year για τη χρονιά 1995/96 και το 2013 μπήκε στο the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Πριν από αυτό, είχε ήδη ανακηρυχθεί εννιά φορές ΝΒΑ All-Star.

giannoultsis 9 payton