Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας & Πρόεδρο της ΑΝ.ΠΕ.
κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη

DSC_0274

Ένα νέο έργο που αφορά την τοπική αγροτική οικονομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη υπογράφηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον δικαιούχο της επένδυσης, στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης του Προγράμματος Leader (Άξονας 4).

Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Ίδρυση μονάδας ψύξης και διαλογής οπωροκηπευτικών» στην τοπική κοινότητα Δυτικού Πέλλας με συνολικό προϋπολογισμό 499.820,38 €.

Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Το χρηματοδοτικό εργαλείο του Προγράμματος Leader ενισχύει ιδιωτικές πρωτοβουλίες στον αγροτικό τομέα – μεταποίηση επιχειρήσεων και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάταση της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας. Ο αναπτυξιακός ρόλος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, μέσω των κοινοτικών προγραμμάτων, για την ίδρυση επιχειρήσεων που θα τονώσουν με τη δραστηριότητά τους την οικονομία της περιοχής και το εισόδημα των πολιτών. Καλή επιτυχία στην υλοποίηση των σχεδίων της νέας επένδυσης».