amfi1-620x320

Το μνημείο της Αμφίπολης έχει γίνει επίκεντρο θαυμασμού, σεναρίων και φημολογίας, οπότε,δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει και το έναυσμα για ξεκαρδιστικές φάρσες. Οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» αποφάσισαν να κάνουν μια ξεκαρδιστική «καταγγελία» στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού και ο «Ιεροκλής Πεπέτας» ανέλαβε δράση.

Τηλεφώνησε στο γραφείο του υπουργού και αφού ενημέρωσε ότι η κυρία Περιστέρη είναι μέσα στον τάφο και δεν πιάνει το κινητό της κατήγγειλε ότι «Εχει συμβεί κάτι το εξοργιστικό. Εφτασε το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ηρθε ο Τσίπρας με κασμάδες και κάτι ακτιβιστές για να καπηλευτούν την επιτυχία του μνημείου. Τι να κάνουμε;»

Οπως ήταν αναμενόμενο η γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη πλευρά της γραμμής έμεινε έκπληκτη, αλλά και… υποψιασμένη για τα όσα παρανοϊκά άκουγε.

Ο «Ιεροκλής», ωστόσο, δεν σταμάτησε και συνέχισε να καταγγέλλει «Θέλαμε να φωτογραφηθεί ο Αντώνης Σαμαράς πρώτος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ηρθαν αυτοί να αμαυρώσουν την αποκάλυψή μας. Αυτοί δεν μπορούν να βρουν ούτε μυρμηγκότρυπα. Το πρωί νομίζαμε ότι ήταν Σκοπιανοί, είναι χειρότερο, είναι Συριζαίοι. Εβγαλαν selfie με την Καρυάτιδα, κάντε κάτι, ένας ετοιμάζεται να κάνει ice bucket challenge με μια Σφίγγα, άλλος κάνει μπάφο πάνω στο μνημείο».

Για να καταλήξει στην απίστευτη πρόταση «Τι να κάνουμε; Να τον θάψουμε πάλι τον τάφο; Κυριά Περιστέρη θάψτε τον τάφο πάλι».

Πηγή: iefimerida.gr