1Ένα νέο κατάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο (Δημοκρατίας 37) άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες. Είχαμε την ευκαιρία και συζητήσαμε για τη νεανική επιχειρηματικότητα με τον Βαγγέλη Τσαούσκα όπου με τις όποιες οικονομίες του προτίμησε το επιχειρείν στον τόπο του, προσπάθεια που δείχνει πόσο αγαπάει τη γενέτειρα πόλη.

2Τ.Δ. – Βλέπουμε στην πινακίδα του καταστήματος έξω να αναγράφει Threesixty, τι μπορεί να βρει κάποιος εδώ;

Βαγγέλης Τσαούσκας : – Το Threesixty είναι ένα μέρος όπου θα βρεις τα πάντα για τα boardsports (skateboard, snowboard, κλπ.), το downhill, το enduro και όχι μόνο. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό για το βουνό και την πόλη.

Τ.Δ. – Τα είδη αυτά αλλάζουν ανάλογα και την εποχή;

Βαγγέλης Τσαούσκας : – Σύντομα θα έλθουν οι χειμερινές συλλογές από γνωστές Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες εταιρείες όπως FOX, CIRCA, MATIX, NEFF, ART, DVS και πολλές άλλες που συνδυάζουν μοναδικά σχέδια και υψηλή ποιότητα για ένα URBAN STYLE. Τα προϊόντα αυτά είναι εμπνευσμένα από τα boardsports, και το lifestyle τους είναι δοκιμασμένο από τους top riders παγκοσμίως!

3

Τ.Δ. – Μπορεί ο καθένας-η καθεμιά, να επισκεφτεί το κατάστημα;

4Βαγγέλης Τσαούσκας : – Ναι βεβαίως, δεν χρειάζεται να είσαι skater ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο για να μπεις στο Threesixty. Αρκεί απλά να υποστηρίζεις το urban style και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή στο έπακρο.

Τ.Δ. – Κάτι άλλο που θα ήθελες να προσθέσεις;

Βαγγέλης Τσαούσκας : – Ήθελα να αναφέρω ότι επειδή το θέμα του Threesixty είναι και θα είναι τα boardsports, τα μελλοντικά του πλάνα είναι να σπονσοράρει κάποια νέα παιδιά, να οργανώνει και να υποστηρίζει διάφορα event δημιουργώντας έτσι μια “street” κουλτούρα στην πόλη μας.

Ευχόμαστε καλές δουλειές και καλορίζικο.

Για περισσότερες πληροφορίες ( 2381400500 και facebook : Threesixty)

 

 

 

5

 

6

 

7