10

Σε άκρως καλλιτεχνικό μα πάνω απ’ όλα, γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το liveshowτου XINISMUSICCONTEST, το περασμένο Σάββατο στη Μαύρη Τρύπα.

11

Οι πόρτες άνοιξαν στις 21.30 και σχεδόν αμέσως, ο χώρος γέμισε ασφυχτικά από το μουσικόφιλο κοινό. Η ανυπομονησία μεγάλη μέχρι ν’ ακουστεί η πρώτη νότα.

Την βραδιά προλόγισε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του Κοσμοράδιο, Μαρία Βενέτη, μεταφέροντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για το τι είναι μουσική.

Τώρα «όλα είναι στη θέση τους και μπορούμε να ξεκινήσουμε». Ο Χάρης Πρώιος (PlusRec), ο Κώστας Καραμίτσος (Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ), ο Μάνος Μπουζάκης (Emigre) και η Μαρία Βενέτη(Kοσμοράδιο), έχουν πάρει τις θέσεις τους και μαζί, τον δύσκολο ρόλο της κριτικής επιτροπής.

Κομμάτια που υπηρετούν διαφορετικά μουσικά είδη, ένα πέρασμα από το Beat, μέχρι το Rock και το Musicalακούστηκαν από τα μουσικά αστέρια ενώ τελικά την παράσταση έκλεψε η Μία, που παρουσίασε «Μία σταγόνα Musical» και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

13

Τον παλμό κράτησαν στα ύψη οι Influenzaπου με την αστείρευτη ενέργειά τους μας έκαναν να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης.