Το ξενοδοχείο PLAZA, μέλος του ομίλου Philian Hotels & Resorts, κάλεσε την περασμένη εβδομάδα τους σπουδαστές Τουρισμού & Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης ώστε να τους τιμήσει για την εργασία τους στο ξενοδοχείο. Oι σπουδαστές μέσω του Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ), κλήθηκαν να τελέσουν την πρακτική τους άσκηση στο ξενοδοχείο PLAZA.

20141003_221218

Η όμορφη βραδιά που διοργανώθηκε από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, αποτελεί την επισφράγιση της εξαιρετικά ποιοτικής προσπάθειας που έκαναν οι σπουδαστές από την αρχή της πρακτικής τους   κοντά στον όμιλο.

Νεότεροι και παλαιότεροι σπουδαστές, περήφανοι γονείς και στελέχη του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στους ζεστούς χώρους του ξενοδοχείου και γιόρτασαν όλοι μαζί.

 

Το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ) αποτελεί αναπόσπαστο σύμμαχο των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Κάθε χρόνο διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, όπου οι υπεύθυνοι πρόσληψης των μεγαλύτερων εταιριών κάθε κλάδου έρχονται στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, συναντώνται με τους σπουδαστές και απόφοιτους και επιλέγουν τους νέους τους συνεργάτες.