DSC02465

Ολοκληρώθηκε και φέτος επιτυχώς το Τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Μακεδονίας – Θράκης. Το 20ο Τουρνουά έλαβε χώρα στα Λουτρά του Πόζαρ το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014.

DSC02498
Το γιορτινό κλίμα της όλης εκδήλωσης και η φιλική συμπεριφορά των αθλητών – συναδέλφων όλων των αποστολών εκπλήρωσαν όλους τους στόχους του τουρνουά που ήταν η ευγενής άμιλλα, η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων και άφησε μια ευχάριστη ανάμνηση σε διοργανωτές και συμμετέχοντες.

DSC02735
Την διοργάνωση είχε αναλάβει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ. Στο τουρνουά συμμετείχαν δεκατέσσερις αθλητικές αποστολές από Μακεδονία και Θράκη ενώ ο αριθμός των παιχτών και συνοδών ξεπέρασε τα 450 άτομα.

DSC02865
Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας ευχαριστεί το Δήμο Αλμωπίας για την παραχώρηση των γηπέδων, τους επιχειρηματίες των χωριών Λουτράκι και Όρμα για την άψογη φιλοξενία τους και φυσικά τις αποστολές που συμμετείχαν , το Δ.Σ. της ΠΕΕ ΟΤΕ και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

DSC02877
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Ο.Τ.Ε.