Την ήττα με σκορ 44 – 36 από τον Φίλιππο Βέροιας γνώρισε η παιδική ομάδα του ΓΑΣ, την περασμένη Κυριακή στη Βέροια. Η εμφάνιση του ΓΑΣ ήταν πολύ καλή και με λίγη συγκέντρωση παραπάνω, θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη.

ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Με την έναρξη του αγώνα οι νεαροί και άπειροι αθλητές του ΓΑΣ αιφνιδιαστήκαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 10-1. Σταδιακά διορθώθηκε η αμυντική λειτουργία της ομάδα και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, κατάφεραν με την λήψη του ημιχρόνου να βρίσκονται πίσω στο σκορ με την μικρότερη διαφορά 22-21.
Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ιδιαίτερα νευρικό και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά λάθη, που τελικά στοίχισαν περισσότερο στην ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Φιλίππου με σκορ 44-36, αφήνοντας ένα αίσθημα απογοήτευσης στην ομάδα του ΓΑΣ, καθώς σίγουρα μπορούσε να πάρει περισσότερα από το συγκεκριμένο ματς.
Δεκάλεπτα: 17-9, 22-21 (ημιχ.), 32-25, 44-36 (τελικό).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας Γιάννης): Καίσαρης, Σταυρόπουλος Κ. 2, Κορδάλης 6, Μποζίνης 17, Τεντζέρης, Σαμπάλης 2, Αδάμ 6, Γάτσος, Συμεωνίδης 3, Παπαδόπουλος, Σινιόσογλου