Τους πλανόδιους εφημεριδοπώλες της παλιάς εποχής, μας θύμισαν τα μαθητούδια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας ( Ραφαηλία Μάστορα, Μάνος Σκαρβελάκης κι Έφη Κωστελίδου) που πήραν τις στράτες για να διαθέσουν την εφημερίδα τους. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να μην επισκεφτούν, στο Δημαρχείο, τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου που τους δέχθηκε με χαρά παραλαμβάνοντας την φρέσκια έκδοση.

100_4581

Και με την ευκαιρία, φωτογραφήθηκαν μαζί με τις δασκάλες τους που ήταν παρούσες (Kaλλιόπη Κολίνη , Αναστασία Χατζή).
Κυκλοφόρησε, λοιπόν, το οκτωβριανό φύλλο (αρ.80) της «Επικοινωνίας» με ποικιλία θεμάτων, όπως: πρώτη μέρα στο σχολείο, ευρωπαϊκή εβδομάδα μετακίνησης, όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι, γνωρίζω τα ζώα, βιβλιοπροτάσεις, εντυπώσεις από εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα κ.α.

100_4584
Την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του Λυκείου Σκύδρας (Δήμητρα Μαραντίδου, Στράτος Μπεκιάρης, Βασίλης Τσανακτσίδης, Δέσποινα Χατζηδημητριάδου και Κυριάκος Κυριακόπουλος) που πέρασαν την είσοδο του Δημαρχείου με σκοπό να μοιράσουν τα ημερολόγιά τους. Η Δήμαρχος συνομίλησε με τα παιδιά, ενώ παράλληλα ξεφύλιζε μ΄ενδιαφέρον τα ημερολόγια. Το Λύκειο διανέμει πέντε χρηστικούς τύπους ημερολογίων:1)Το τετράδιο,2)Μένουμε Ελλάδα,3)Ελληνικός κινηματογράφος4)Ξέρεις ότι… (μ’εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες),5)Εβδομαδιαίο(με εικόνες από τα παλιά αναγνωστικά του δημοτικού).
Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλές κυκλοφορίες!