Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: «Ας αφήσουμε την αγάπη να κυριαρχήσει στις καρδιές μας»

Χορωδία
Σε χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη «γιορτή αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τα στελέχη και τις οικογένειές τους, με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου «πλημμύρισε» από τις μελωδικές φωνές των παιδιών της παιδικής χορωδίας του Νέου Ωδείου Έδεσσας, υπό τη διεύθυνση της Θεοδώρας Γκουράνη. Η χορωδία τραγούδησε παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια με το διαχρονικό μήνυμα της αγάπης και συναδέλφωσης του κόσμου, σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ έκλεισε το πρόγραμμά της ψέλνοντας τα κάλαντα. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου είναι ο Γιάννης Γκουράνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στη γιορτή αγάπηςΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχήθηκε σ’ όλους «Χρόνια Πολλά, με υγεία και δύναμη για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους». Με την ευκαιρία, τόνισε τη σημασία της αγάπης για τον συνάνθρωπο. Αναφέρθηκε επίσης στην αποστολή και τον σημαντικό ρόλο των υπαλλήλων της Περιφέρειας στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των τμημάτων για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Αντώνης Τζάκος, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, το Νέο Ωδείο της Έδεσσας για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση και ευχήθηκε και αυτός για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του Αη Βασίλη ο οποίος, κτυπώντας το κουδούνι του, μοίρασε στα παιδιά δώρα.