gkouskounis-620x320

Ο θρυλικός πρωταγωνιστής των… «ροζ» ταινιών της δεκαετίας του ’70 επανήλθε χθες στην επικαιρότητα με την αποκάλυψη ότι έλαβε μέρος σε προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και στηρίζει ενόψει της κάλπης της Κυριακής.

Ο κ. Γκουσγκούνης επανήλθε στο θέμα με δηλώσεις του, προβλέποντας ότι την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας «θα ξεσκίσει», ενώ αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε αρνηθεί πρόταση του Ανδρέα Παπανδρέου να πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο κ. Γκουσγκούνης δηλώνει ότι παρά την προχωρημένη ηλικία του νιώθει ακόμη αρκετά γερός για να απολαμβάνει ο έρωτας, κάτι όμως που τείνει να στερηθεί λόγω της στενόχωρης συγκυρίας που βιώνει η χώρα λόγω κρίσης.

Ήρθε επιτέλους η ώρα αυτό να αλλάξει. Ελπίζω ότι ο Τσίπρας θα καταφέρει να μας χαρίσει πάλι μία ομορφιά στην καθημερινότητα της ζωής μας με λιγότερα προβλήματα. Δεν έρχεται απλά ο Αλέξης για να… «πηδήξει» την Κυριακή τους αντιπάλους του αλλά έρχεται και θα το δείτε για να τους… «ξεσκίσει». Πάντα τον πίστευα και τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω σε αυτόν, είναι νέο ορεξάτο παιδί και πιστεύω θα ξημερώσει μία νέα εποχή για την Ελλάδα μας», αναφέρει.

Παράλληλα, θυμάμαται μία συνάντηση που είχε το 1978 με τον Ανδρέα Παπανδρέου και αφού πλέκει το εγκώμιο του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού, αναφέρει: «Αυτό που θυμάμαι είναι πως κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του ’70 όπου μεσουρανούσα και εγώ, αλλά και οι ταινίες που πρωταγωνιστούσα, ο Πρόεδρος με πλησιάζει και μου λέει πως θα ήταν χαρά του να πολιτευθώ και να θέσω υποψηφιότητα ως βουλευτής. Δεν ξέρω ακόμη αν έκανα λάθος και το αρνήθηκα αυτό στον Ανδρέα, ποτέ δεν θα το μάθουμε τι θα είχε γίνει αν είχα πει ναι. Του αρνήθηκα και του είπα: Πρόεδρε, άστο καλύτερα, δεν έχω χρόνο για να μπω σε διαδικασίες τέτοιες με εκλογές έχω τα… σεξουαλικά μου».