Δεν μας εκπλήσει το γεγονός ότι η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Πέλλας μας απευθύνει το λόγο με ένα παραλήρημα κινδυνολογίας,  το οποίο μάλιστα περιέχει στοχευμένες ανακρίβειες σε θέματα ιδιαίτερης ευαισθησίας για την περιοχή μας.  Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια από ένα φθαρμένο πολιτικά και απαξιωμένο κοινωνικά σύστημα που καταρέει.

Αγαπητοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. Τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτετε στο ΣΥΡΙΖΑ τις έδινε και τις διαχειρίζονταν εδώ και δεκαετίες το σαθρό πολιτικό σύστημα το οποίο υπηρετήσατε πιστά. Τις συνέπειες τις ζούμε  και τις βιώνουμε όλοι μας:
βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση, κρίση αξιών και θεσμών, διάλυση του κοινωνικού ιστού και μια χώρα στα πρόθυρα της κατάρευσης.

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο φαιδρή ακούγεται, στη  μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, η προτροπή να σας «αφήσουμε να διασφαλίσετε τη σταθερότητα στην οικονομία, την κοινωνική συνοχή και την εθνική κυριαρχία..»! Μήπως έχετε τελικά μπερδέψει το Ελληνικό Κοινοβούλιο με το Reichstag και την ΕΚΤ; Περισσότερη «εθνική κυριαρχία» από τη σημερινή, πεθαίνεις..

Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται, και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει, γιατί είναι σήμερα η μοναδική πραγματικά πατριωτική πολιτική δύναμη στην χώρα. Είναι η δύναμη που δίνει τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας με βάση μόνο το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, αλλά και του κάθε ανθρώπου που ζεί στην ευλογημένη χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Μια κοινωνία που θα έχει απαλλαγεί από τη μάστιγα της μικροπολιτικής διαπλοκής, δεν φοβάται τις διαπραγματεύσεις με τις αγορές και δεν αποχωρεί από υπερεθνικές συλλογικότητες όπως η ΕΕ, αλλά παλεύει μέσα σε αυτές για το κοινό καλό. Αλλά και μια κοινωνία με ισχυρή κοινωνική συνοχή δε φοβάται τη διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα, επειδή πατάει στέρεα στις διαχρονικές Αξίες και Παραδόσεις της.

Η πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συστράτευση απευθύνεται και σε σας, όπως και σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που θέλει επιτέλους να αλλάξει σελίδα αυτή η χώρα και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία. Μη φοβάστε να συμμετέχετε στην ιστορική αυτή στιγμή για τη χώρα.

Η Ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα ξυπνά, η Ευρώπη αλλάζει.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας