Ενημερωτική συνάντηση με τον υποψήφιο Βουλευτή Πέλλας κ. Γιάννη Σηφάκη, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο.

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης - Υπ Βουλευτής Γ. Σηφάκης

Ο κ. Σηφάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Θεοδωρίδη για τα τρέχοντα αναπτυξιακά θέματα και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών, βρέθηκαν η ολοκλήρωση του Εθνικού Οδικού Άξονα και το μεγάλο έργο της παράκαμψης Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, το Φράγμα του Αλμωπαίου, τα μεγάλα έργα πολιτικής προστασίας και, ακόμη, η εξυγίανση των ποταμών Λουδία και Τάφρου-66, η προοπτική της γεωθερμίας στην Πέλλα κ.ά. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε επίσης τον υποψήφιο Βουλευτή για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη που αποτελούν τους δύο σημαντικούς αναπτυξιακούς πυλώνες της Πέλλας, για τις δράσεις ενίσχυσης της πραγματικής τοπικής οικονομίας και για άλλα θέματα.