Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και του νέου Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Χρήστο Καρυώτη.
Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη-Στρατηγού-Επιτελάρχη
Ο Υποστράτηγος Χρήστος Καρυώτης κατάγεται από το Γλυκονέρι Κομοτηνής και έχει μακρά θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις. Πριν από την τοποθέτησή του στη διοίκηση της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας με Απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, διετέλεσε Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε στον νέο διοικητή να έχει υγεία και δύναμη ώστε να εκπληρώσει με επιτυχία τα καθήκοντά του στην Μεραρχία, η οποία αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους σχηματισμούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε διεθνές επίπεδο στις πολιτικοστρατιωτικές συνεργασίες της χώρας. Επίσης, τον ενημέρωσε για την υφιστάμενη κατάσταση και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν ακόμη, για την προώθηση έργων και δράσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως η πολιτική προστασία και η κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Επιτελάρχης της Μεραρχίας Συνταγματάρχης Χατηγεωργίου.