Την Τετάρτη 1 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 16.00, στον 2ο όροφο των εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη, θα φιλοξενηθεί το πασχαλινό bazaar ενίσχυσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού».
Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές διακόσμησης, αλλά και πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους.
Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις Πασχαλινές αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», που εδώ και 20 χρόνια στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντας χαμόγελα!
Πασχαλινό Παζάρι
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Μέσα στα 20 χρόνια δράσης του έχει στηρίξει 975.307 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.
Φέτος το Πάσχα, μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», αγοράζοντας δώρα για εμάς, την οικογένεια και τους φίλους μας, για να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο: να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε όλα τα παιδιά!
…γιατί όλοι μαζί μπορούμε!