Η νίκη του ΓΑΣ Έδεσσας επί των Ατρομήτων Ν. Σάντας με σκορ 55-69 ήρθε σχετικά εύκολά με το προπονητή Γιώργο Σταυρόπουλο να δίνει χρόνο σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Η εξέλιξη του παιχνιδιού, έδωσε την δυνατότητα στον κόουτς του ΓΑΣ να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, προετοιμάζοντας την ομάδα για το τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΓΕ Πιερίας, που θα κρίνει την δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ένα παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου 4/4 στις 20:30 στο ΔΑΚ Έδεσσας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρων.
EDESSA_gas-660x330
Το ευχάριστο είναι ότι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού όπως οι Τότλης και Δοδόπουλος έπαιξαν χωρίς ενοχλήσεις. Στα θετικά και η επιστροφή του Άγγελου Λούση που προσφέρει ποιοτικές λύσεις στην συνολική λειτουργία της ομάδας.
Ακόμα η ενσωμάτωση του Τσολάκη στην ομάδα μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, δίνει μια ακόμη πολύτιμη λύση στο κόουτς Σταυρόπουλο.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΓΕ Πιερίας ξεκίνησε την Τρίτη με βραδινή προπόνηση στο γυμναστήριο του ΕΠΑΛ, συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση την Τετάρτη στο ΔΑΚ της πόλης μας και θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση της Πέμπτης στο ΔΑΚ.
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό με τους παίκτες να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις πιστεύοντας ότι η νίκη δεν θα τους «ξεφύγει».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Έδεσσας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Έδεσσας, να ενισχύσει την ομάδα μας και να βρεθεί στο πλευρό της το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30, στο ΔΑΚ της πόλης μας.

Σκυδραϊκός- ΓΑΣ Έδεσσας 69-54 (πρωτάθλημα μίνι αγοριών)
Την ήττα γνώρισε η ομάδα μίνι του ΓΑΣ Έδεσσας από την αντίστοιχη του Σκυδραϊκού με σκορ 69-56. Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρων με τον ΓΑΣ να βρίσκεται στην διεκδίκηση του σχεδόν μέχρι το τέλος. Η ταυτόχρονη εκδρομή της Ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ στην Σκύδρα, έδωσε την δυνατότητα στον κόουτς του ΓΑΣ Γιάννη Μπιτέρνα, να χρησιμοποίηση πολλούς νεαρούς αθλητές, που πήραν το «βάπτισμα του πυρός» σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας) Μποζίνης, Καϊλίδης, Τεντζέρης Δ., Παπαδόπουλος, Γάτσος, Βλαδίκας Θ., Βλαδίκας Χ., Πασιαλής, Ρέππας, Τεντζέρης Μ., Καφετζής, Βάτσης, Ζαρμακούπης, Μητρούσης, Γκόγκλης

Εκδρομή της Ακαδημίας του ΓΑΣ στην Σκύδρα
Το Σάββατο 28/3 η Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ εκμεταλλευόμενη τον αγώνα της ομάδα μίνι με τον Σκυδραϊκό, έδωσε φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη του Σκυδραϊκού. Οι νεαροί αθλητές και των δύο ομάδων άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στους γονείς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους επιβράβευσαν με πολλά χειροκροτήματα.
Η ακαδημία του ΓΑΣ με περίπου 40 παιδιά έδωσε πολύ καλά δείγματα της δουλεία που γίνεται στις προπονήσεις, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των γονέων τους.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί την ομάδα του Σκυδραϊκού για την φιλοξενία.

Συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στο 12ο τουρνουά της Α.Ε. Κοζάνης
Την Κυριακή 5/4 ο ΓΑΣ Έδεσσας θα συμμετάσχει στο 12ο τουρνουά για ομάδες παμπαίδων, μίνι και προμίνι που διοργανώνει η Α.Ε. Κοζάνης. Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει γίνει πλέον θεσμός για το μπάσκετ της Κεντροδυτικής Μακεδονίας αλλά και της Θεσσαλίας. Στο τουρνουά συμμετέχουν η εξής ομάδες: Α.Ε. Κοζάνης, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Κεραυνός Λάρισας, Αργος Ορεστικό, Αριστοτέλης Φλώρινας, Αναγέννηση Σερβίων, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, ΓΑΣ Έδεσσας, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Γ.Σ. Ελίμειας, Γ.Σ. Σιάτιστας, Μεταμόρφωση Βόλου, Πιερικός-Αρχέλαος. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Κοζάνης.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας θα συμμετάσχει με την ομάδα μίνι και την ομάδα προμίνι. Στις 10:00 η ομάδα μίνι θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Α.Ε. Κοζάνης. Στις 11:00 η ομάδα του προμίνι θα παίξει με την Α.Ε. Κοζάνης και στις 12:00 πάλι η ομάδα προμίνι θα παίξει με την Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.
Καλούνται οι αθλητές των ομάδων μίνι και προμίνι, να βρίσκονται την Κυριακή στις 8:00 το πρωί μπροστά στο γήπεδο ποδοσφαίρου, για την αναχώρηση της αποστολής.