Στο Λουτράκι Κορινθίας θα ταξιδέψει στα τέλη του μήνα η ομάδα μίνι του Πανεδεσσαϊκού καθώς οι αθλητές της θα συμμετάσχουν στο ΤΝΒΑ Elite Basketball Camp 2015 που θα διεξαχθεί την περίοδο 21/27-06-2015. Οι “πράσινοι” θα ενταχθούν σε ένα υπερεντατικό προπονητικό πρόγραμμα διάρκειας επτά ημερών, με κύριο γνώρισμα την εξατομικευμένη προπονητική παρέμβαση πάνω στα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε παίχτη που συμμετέχει στο Camp. Περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις ατομικής τεχνικής και πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης με σύγχρονα προπονητικά μέσα που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες τόσο του αναπτυσσόμενου νεαρού καλαθοσφαιριστή όσο και του πιο απαιτητικού αθλητή υψηλού επιπέδου.
tnba panedessaikos
Η TNBA Greece εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα την κορυφαία Ακαδημία Μπάσκετ των ΗΠΑ, τη National Basketball Academy (TNBA) και είναι μέλος του Sportcamp Group, της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών events στην Ελλάδα. Στο εξειδικευμένο δυναμικό της εντάσσονται προπονητές, τεχνικοί σύμβουλοι και διακεκριμένοι αθλητές. Στόχος της είναι να προσφέρουν στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές την δυνατότητα συμμετοχής σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και μεγιστοποίησης της απόδοσης.
INTERSPORT Basketball Day Camp (1)
Τα camps της TNBA Greece αφορούν παίκτες όλων των ηλικιών και των επιπέδων. Πρόκειται για ολιγοήμερα εντατικά και εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα ατομικής βελτίωσης δεξιοτήτων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες αθλητές θα μυηθούν σε προηγμένες τεχνικές ανάπτυξης των αγωνιστικών ικανοτήτων τους ενώ παράλληλα θα εξασκηθούν στον έλεγχο της ταχύτητας και της δύναμής τους. Τα camps πλαισιώνονται από διαγωνισμούς, happenings, guest εμφανίσεις διάσημων αθλητών από την Αμερική και δώρα.

Επικεφαλής προπονητικής ομάδας: Αχιλλέας Δεμέναγας, Τεχνικός Διευθυντής TNBA GREECE

Επιμέλεια προπονητικού προγράμματος: Coach Adam Sadler, Youth Coach Houston Rockets