Η Jungheinrich Hellas, κορυφαία εταιρία ολοκληρωμένων λύσεων αποθήκευσης, συμπλήρωσε 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα και διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της.
PHOTO_15 ΧΡΟΝΙΑ JH
Με κεντρικό μήνυμα “15 Χρόνια Ανεβαίνουμε Μαζί!” φίλοι, πελάτες, συνεργάτες και στελέχη της ελληνικής αγοράς logistics είχαν την ευκαιρία να χειριστούν οι ίδιοι τα μηχανήματα της εταιρίας και να συμμετέχουν σε πρωτότυπες δοκιμασίες, όπως μπάσκετ σε περονοφόρα, ασκήσεις τοποθέτησης παλετών, mini forklift rally, αλλά και κληρώσεις.

“Η γιορτή των 15 χρόνων μας αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να γνωριστούμε καλύτερα με τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας”, σύμφωνα με την κα Έλενα Καλλονά, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Jungheinrich Hellas. Μια σταθερή σχέση συνεργασίας, η οποία μάλιστα επιβραβεύθηκε πρόσφατα για 2η συνεχόμενη χρονιά στο διαγωνισμό Transport & Logistics Awards 2015 με το βραβείο After Sales Service, για την εξαιρετική επίδοση στην εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας.

Από την ίδρυσή της στην Ελλάδα το 2000 ως θυγατρική του Ομίλου Jungheinrich έως σήμερα, η Jungheinrich Hellas διακρίνεται για τη μοναδική τεχνογνωσία και τις πρωτοποριακές λύσεις αποθήκευσης που προσφέρει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου σε όλη τη Ελλάδα. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά logistics, διαθέτοντας ολοκληρωμένο στόλο περισσότερων των 600 τύπων ανυψωτικών μηχανημάτων, αυτόματα συστήματα αποθήκευσης προηγμένης τεχνολογίας και μια 55μελή δυναμική ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών συμβούλων, πωλητών και διοικητικού προσωπικού σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΟΜΙΛΟΣ JUNGHEINRICH
Ο Όμιλος Jungheinrich αποτελεί έναν από τους τρεις μεγαλύτερους σε παγκόσμια κλίμακα προμηθευτές ανυψωτικών μηχανημάτων και υψηλής τεχνολογίας συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων.  Με 60 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην παγκόσμια αγορά logistics, η Jungheinrich είναι σήμερα ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας εξοπλισμού αποθηκών στην Ευρώπη. Με υποκαταστήματα σε 31 χώρες, περισσότερους από 11.000 υπαλλήλους και έξι εργοστάσια παραγωγής, ο διεθνής Όμιλος με έδρα το Αμβούργο Γερμανίας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που θέτουν σε κίνηση κάθε αποθηκευτικό χώρο.