Σας καλούμε να έρθετε στις 4 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

IMGP9993

ΘΕΜΑ 1ο

Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ.έτους 2015.
ΘΕΜΑ 2ο

Έγκριση του πρακτικού διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας», σύμφωνα με το οποίο προτείνεται να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός λόγω μη ύπαρξης προσφορών.
ΘΕΜΑ 3ο

Επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους και τεχνικές προδιαγραφές, με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/1980 με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την παροχή υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας» προϋπολογισμού δαπάνης 29.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. σε βάρος του Κ.Α 02.25.7336.0048 του προϋπολογισμού 2015 του Δήμου.
ΘΕΜΑ 4ο

Κατακύρωση πρακτικού του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας ΤΚ Κεντροδυτικού άξονα (Πολυκάρπη, Ξιφιανή) του Δήμου Αλμωπίας».
ΘΕΜΑ 5ο

Κατακύρωση πρακτικού του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Ανάπλαση πλατείας Αετοχωρίου».
ΘΕΜΑ 6ο

Εξέταση εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών Δήμου Αλμωπίας, που αφορά την «Χρήση Τμημάτων Ιδιόκτητων Αγροτεμαχίων για Δημοτικές Γεωτρήσεις» και λήψη σχετικής απόφασης.
ΘΕΜΑ 7ο

Τροποποίηση της αριθ. 110/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την εφαρμογή ενιαίας χρέωσης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους στους προσερχόμενους δημότες και μη δημότες στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Αλμωπίας πωλητές (επαγγελματίες – παραγωγούς).
ΘΕΜΑ 8ο

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση μέρους της με αριθ. 182/2013 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Εδέσσης.
ΘΕΜΑ 9ο

Έγκριση πρακτικών, διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών, για την ανάδειξη αναδόχου που αφορά στις «Κτηνιατρικές εργασίες, σημάνσεις, εμβολιασμοί αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλμωπίας».
ΘΕΜΑ 10ο

Ανατροπή αναλήψεων υποχρέωσης δαπάνης.

ΘΕΜΑ 11ο

Κατακύρωση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων Δ.Ε. Εξαπλατάνου».
ΘΕΜΑ 12ο

Κατακύρωση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων Δ.Ε. Αριδαίας».
ΘΕΜΑ 13ο

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ‘ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: Α. ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, Β. ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, Γ. ΥΛΙΚΑ (μικροϋλικά) ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ & Δ. ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ).
ΘΕΜΑ 14ο

Επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους και τεχνικές προδιαγραφές, με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ Υπ. Αποφ. 11389/93 με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής κτιρίων – υλικά (μικροϋλικά) συντήρησης και επισκευής κτιρίων – υλικών συντήρησης και επισκευής κτιρίων (Μαθητικής Εστίας) & υλικών συντήρησης και επισκευής τεχνικών έργων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ