ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ! – ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ !
Καταγγέλλουμε την νέα αντεργατική αντιλαϊκή συμφωνία, το 3ο μνημόνιο που αποφασίστηκε στη σύνοδο κορυφής των κρατών της ευρωζώνης.
pame1n
Το ίδιο βράδυ μετά το δημοψήφισμα, το ΟΧΙ και το ΝΑΙ προστέθηκαν και έγιναν συμφωνία πάση θυσία με την ΕΕ, με την στήριξη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και των κομμάτων Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ.
Συμφωνία, μνημόνιο που φέρνει νέο μπαράζ αντιλαϊκών νομοθετημάτων. Μέτρα που θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των 2 προηγούμενων μνημονίων. Για την εργατική τάξη προβλέπει σάρωμα σε ότι έχει απομείνει στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και μεγαλύτερη φοροληστεία στο λαϊκό εισόδημα. Για την αγροτιά το πραγματικό ξεκλήρισμά της, για τους επαγγελματίες τον αφανισμό
ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της Πέλλας να μην εγκρίνουν τη νέα συμφωνία, με τον αγώνα τους να πουν ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο 3ο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα.
Έχουμε τη δύναμη να γυρίσουμε την πλάτη σε μνημόνια και αφεντικά και τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης και ανάκτηση απωλειών.
Κάνουμε ένα ακόμη αγωνιστικό βήμα – Συμμετέχουμε στις πικετοφορίες ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη στις 8.00’ μ.μ.
στην Έδεσσα – «Μ.Καταρράκτες» & στα Γιαννιτσά – Πλατεία ΕΠΟΝ