IMG_20150702_200341
Λόγω του καιρού οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν μαζί στο Πάρκο των μικρών Καταρρακτών και οι μικροί Ηθοποιοί ενθουσίασαν τον κόσμο που γέμισε το πάρκο.
Τα παιδικά τμήματα παρουσίασαν τις «Όρνιθες … με μπικουτί» σε μια διαφορετική προσέγγιση με απολαυστική μουσικοκινητική ερμηνεία.
IMG_20150702_212732
Η Εφηβική Πειραματική Σκηνή προσέγγισε με ιδιαίτερα εύστοχο τρόπο μέσα από αποσπάσματα από τον «Ρινόκερο» του Ιονέσκο τον σχολικό εκφοβισμό και την πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι μαθητές μέσα στα σχολεία λόγω της διαφορετικότητάς τους.
Το Εδεσσαϊκό θέατρο ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τον Σύλλογο, την εμψυχώτρια των παιδικών και εφηβικών τμημάτων Χρύσα Αλεξάκη για το έργο που επιτέλεσε όλη αυτή της χρονιά και όλους τους ανθρώπους που ακούραστα δούλεψαν πίσω από τα φώτα για την επιτυχή θεατρική σεζόν του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.
IMG_20150702_210134
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα παιδικά τμήματα και την Εφηβική Πειραματική σκηνή τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας θεατρική σεζόν.