Κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στις τοπικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς να συμμετέχουν στη διοργάνωση

Φρέσκα φρούτα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, πρόκειται να συμμετέχει στην 24η FRUIT LOGISTICA 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2016.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που δραστηριοποιούνται στην Πέλλα και έχουν ως κύρια δραστηριότητά τους τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα να συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών στους επαγγελματίες της αγοράς.
Η παραπάνω Διεθνής Έκθεση αποτελεί τη δημοφιλέστερη διοργάνωση και σημείο συνάντησης κυρίως, για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα προβάλλει τοπικά αγροτικά και μεταποιημένα προϊόντα από Συνεταιρισμούς και Επιχειρήσεις της Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις να κερδίσουν ξανά μερίδιο αγοράς στην κεντρική Ευρώπη και όχι μόνο, μέσω των συνεργασιών που μπορούν να προκύψουν.
Επιπλέον, στην έκθεση φιλοξενούνται εταιρείες με προϊόντα βιολογικά και μη, όπως φρέσκα φρούτα, λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, βότανα, αρωματικά φυτά, λουλούδια και φυτά.
Ακόμη συμμετέχουν επιχειρήσεις παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις και προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης, καθώς, επίσης, ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου των φρέσκων προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε δικό τους ξεχωριστό χώρο, υπό την αιγίδα της Π.Κ.Μ και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καλύπτοντας ένα μέρος των εξόδων ενοικίασης αυτού.
Για την αρτιότερη οργάνωση της συμμετοχής στην έκθεση παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να αποστείλουν συμπληρωμένη τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας στο Fax: 23813 – 51298 ή στο e-mail:[email protected]
Το κόστος συμμετοχής και λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες όπως τα τετραγωνικά του περιπτέρου κλπ. θα ορισθούν σε σχέση με την εκδήλωση ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Αικατερίνη Καλαϊτζίδου (ΤΕ Γεωπόνος, ΔΑΟΚ Πέλλας) στα τηλέφωνα 23813 – 51398, 23813 – 51212 & 6997026331.