Ενθουσιασμός και συγκίνηση, είναι δύο λέξεις οι οποίες μπορούν να χαρακτηρίσουν την εβδομάδα των Orientation Days για τους νέους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Orientation Days γενικό_01(2)
Λίγο πριν την λήξη των εγγραφών και την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, οι σπουδαστές των Τομέων Τουρισμού, Επισιτισμού, Οικονομίας – Διοίκησης, Υγείας, Πληροφορικής, Ομορφιάς κ.α, πέρασαν την πόρτα του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ με σκοπό να γνωρίσουν τη νέα τους «οικογένεια».
Οι νέοι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι οποίοι θα τους καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στον στόχο τους για μια επιτυχημένη καριέρα.
Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν απόφοιτοι του Τομέα Τουρισμού & του Τομέα Επισιτισμού μέσω Skype από τα ξενοδοχεία στα οποία εργάζονται, καλωσόρισαν τους νέους σπουδαστές και τους ενθάρρυναν για τη νέα εκπαιδευτική εμπειρία που τους περιμένει.
Επίσης, παρευρισκόμενοι γονείς δευτεροετών σπουδαστών συγχάρηκαν την ακαδημαϊκή διεύθυνση για την αξιοπιστία και την ποιότητα σπουδών που παρέχει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συγκινώντας για ακόμη μια φορά τους παρευρισκόμενους.