Η Κατερίνα Μάρκου μαζί με τους υποψήφιους του Ποταμιού Νιόβη Παυλίδου και Νίκο Ρίζο επισκέφτηκαν την Έδεσσα με κύριο οικοδεσπότη τον Ιάκωβο Θεοδόσιο.
DSC00517
Συναντήθηκαν στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και συζήτησαν για 20 λεπτά τα φλέγοντα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον δήμαρχο να σημειώνει στο τέλος : “η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές να ασχοληθεί με τα συσσωρευμένα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που για την ώρα είναι ο μόνος τομέας του δημόσιου χώρου που αγωνίζεται σθεναρά ενάντια στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες”.
DSC00521
Κατόπιν συναντήθηκαν στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πέλλας με τον Πρόεδρο Ιορδάνη Τσώτσο και συζήτησαν τα χρόνια προβλήματα της αγοράς αλλά και πως θα μπορούσαν να επιλυθούν.
DSC00527
Τα στελέχη του Ποταμιού επισκέφτηκαν την πολύ φιλόξενη Ιερά Μητρόπολη και συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ.κ. Ιωήλ, ενημερώθηκαν για το μεγάλο ανθρωπιστικό έργο που προσφέρει η εκκλησία απλόχερα δίχως να το διαφημίζει καθώς δέχεται βοήθεια από τους πιστούς ενώ η κρατική βοήθεια δεν υπήρχε παρά μόνο σε μία περίπτωση. Εκτός από τον θεσμό του συσσιτίου που γίνεται με ευγενικό τρόπο, υπάρχει Κοινωνικό Φροντιστήριο και Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου στο εγγύς μέλλον θα λειτουργήσει.
DSC00532
Πολύ ευχάριστοι για τον κόσμο τα στελέχη του Ποταμιού μοίρασαν φυλλάδια με πολύ ευκολία στην επικοινωνία και αντάλλαζαν απόψεις με τους διερχόμενους πολίτες που ρωτούσαν το πρόγραμμα του κόμματος καθώς και σε καφετέριες της πόλης όπου σε μία κάθισαν να δροσιστούν.
DSC00533
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Έδεσσας και παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

DSC00541

DSC00543