Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ η νεανική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού απέναντι στον ενισχυμένο φέτος Βαφύρα Δίου. Δυστυχώς η ομάδας της πόλης της Έδεσσας πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο απέναντι στον εξαιρετικό Κουρκούτα που έφθανε στο καλάθι με όποιο τρόπο ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας από την αρχή στους συμπαίκτες του το δρόμο για την επικράτηση των φιλοξενουμένων. Για τον Πανεδεσσαϊκό ήταν εμφανής η έλλειψη συνοχής των παικτών του σε άμυνα και επίθεση λόγω των ελάχιστων κοινών προπονήσεων του συνόλου των παικτών, πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στη συνέχεια προκειμένου η ομάδα να βρεί το ρυθμό της. Επόμενως αγώνας για τους πράσινους το προσεχές Σάββατο στην Κρύα Βρύση, απέναντι στην πολύπειρη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΣΗΜΑ 2 (2)
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: (Αναστασιάδης) Μπακύρτσης 2, Μπούζμπας 7, Σιβένας 2, Τακατζόγλου 8 (1), Μάρκου, Χομένκο, Τσάμης 9, Τότλης 2, Πέτκος 8 (2), Παπαΐδης 11, Θεοδώρου 2, Σιβένας Χ.

ΒΑΦΥΡΑΣ: (Σαραπτσής) Μοσχόπουλος, Καραμπατάκης 6 (2), Χατζηιωακείμ, Μπατζάκης 3 (1), Ευαγγελόπουλος 18 (3), Μαντζόλης 2, Ραφαηλίδης, Κουρκούτας 27 (3), Ανδριάς 6, Ελευθεριάδης, Γεωργαντάς 3 (1).