1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΚΑ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ.
athina 3o
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε το περασμενο Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου ‘Κονταξοπούλειο’ το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για τη στελέχωση των κλιμακίων του 2016 στις κατηγορίες των παίδων / κορασίδων και Παμπαίδων / Παγκορασίδων.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Έδεσσας συμμετείχε με 6 αθλητές εκ των οποίων οι 4 στα μετάλλια.
Συγκεκριμένα για ακόμα μια φορά στην 1η θέση της κατηγορίας των -44κιλά κορασίδων 2003, κατάφερε να φτάσει η Μαλίγκα Έλενα διατηρώντας έτσι τη βαθμολογία της για τη θέση στην επίλεκτη ομάδα των κλιμακίων που είναι ήδη μέλος.
ELENA 3o
Τη 2η θέση στην κατηγορία +59 κιλά 2003 και το αργυρό μετάλλιο, έλαβε η Μπόπτση Αναστασία κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση σταμάτησε στον τελικό λόγω τραυματισμού.
Χάλκινο μετάλλιο για την Πόζαρλη Αθηνά στην κατηγορία -59 κιλά κορασίδων 2002 δίνοντας έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό, έχασε για λίγο από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας και λόγω της μειωμένης διάρκειας του αγώνα δεν πρόλαβε να αλλάξει το σκορ είναι ήδη μέλος του Κλιμακίου αναμένουμε και τα αποτελέσματα απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον ερχόμενο μήνα για να δούμε εαν θα διατηρήσει τη θέση της.
ANASTASIA 3o
Επίσης χάλκινο μετάλλιο για τον Τότλη Ιωάννη στην κατηγορία των -49 κιλά Πάιδων 2005 μετά από δύο αγώνες. Ο Τότλης είναι ήδη μέλος του κλιμακίου για το 2015 και θα συμμετέχει με την επίλεκτη ομάδα σε Διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 14-15 Δεκεμβρίου.
Ενώ συμμετείχαν χωρίς νίκη ο Μπινιόλας Στέφανος στην κατηγορία των -49 κιλά παίδων 2003 και η Προφητηλιώτη Μαρία στην κατηγορία των -37 κιλά Κορασίδων 2004.
Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται η 7η προπόνηση των κλιμακίων γαι το 2015 με τους Εδεσσαίους μέλη: Χατζηιωαννίδη, Τότλη, Νάνου, Πόζαρλη, Μαλίγκα και Τσαούσκα ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο αγωνίζονται για μια θέση στα κλιμάκια οι κατηγορίες των Ανδρών / Γυναικών και των εφήβων / νεανίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσ/νίκη.