Το Εδεσσαϊκό Θέατρο,  συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία,  καλεί σε συνάντηση όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Παιδική Σκηνή,  την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου.
1
Οι Παραστάσεις θα ανεβούν για τους μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής, τη νέα θεατρική περίοδο, με το έργο “Το ποτάμι που θύμωσε” του εκπαιδευτικού-συγγραφέα συμπολίτη μας και μέλους του Εδεσσαϊκού Θεάτρου Θοδωρή Παπαϊωάννου, ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθετική επιμέλεια.
2
Παράλληλα το Θεατρικό Εργαστήρι άρχισε τη λειτουργία του την προηγούμενη Κυριακή με υπεύθυνη τη θεατροπαιδαγωγό κα Χρύσα Αλεξάκη.Τα μαθήματα θα γίνονται στο εντευκτήριο του συλλόγου-Ίωνος Δραγούμη 35- κάθε Σάββατο 5.00 μμ-6.30 μμ ( Α΄τμήμα 5-12 ετών) ενώ ακολούθως η Πειραματική ομάδα Εφήβων παίρνει τη σκυτάλη (Β΄τμήμα13+ ετών).Οι εγγραφές συνεχίζονται.
3
Τέλος, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες της Κεντρικής Σκηνής με το έργο του βραβευμένου Γάλλου συγγραφέα Robert Thomas ” Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται” που θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό το Νοέμβρη του τρέχοντος έτους, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα της Δέσποινας Οτουντζίδου.
4
Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλ 2381025429-6938363911 και στο εντευκτήριο του συλλόγου κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα.