Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τελεί το 9ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, από τις 11.00’ έως τις 21.00’, στο ξενοδοχείο «The Met».
b83bebc5492e8a8aaa1af49d5cb06a38_L
Σήμερα που η κρίση έχει «χτυπήσει» κόκκινο, η μόνη διέξοδος  βρίσκεται στην επιχειρηματική προσπάθεια και ανάπτυξη, που είναι ο κεντρικός στόχος της διεξαγωγής του 9ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομίας και Ανάπτυξης, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Η «καρδιά» της τεχνολογίας, της καινοτομίας, της έρευνας και της επιχειρηματικότητας «χτυπά» στη Θεσσαλονίκη, στο 9ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη».
«Το μεγαλύτερο think tank για την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα είναι εδώ για να μας πείσει πως η μόνη κρίση που βιώνουμε είναι η κρίση του επόμενου επιχειρηματικού μας βήματος. Σαράντα προσωπικότητες, πολιτικοί, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, φοιτητές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, start uppers συζητούν και δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας!», επισημαίνουν οι διοργανωτές του Πολυσυνεδρίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαπαιτούμενη τη δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες για το 9o Πολυσυνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» μπορείτε να βρείτε εδώ (www.ka-business.gr/pages/innovation).