01
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε στη φίλαθλη κοινή γνώμη του Νομού και τις εμπλεκόμενες αρμόδιες αρχές το θλιβερό και απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Κωνσταντινίδη Ευάγγελο.
Ο εν λόγω «κύριος» εντελώς απρόκλητα προχώρησε σε φθορές φωτογραφικού υλικού ιδιοκτησίας μας και βανδαλισμούς πέριξ των Γραφείων του Α.Σ Εδεσσαικός ευρισκόμενος εκεί με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας για να συνομιλήσει με τους διαιτητές και τους εκπροσώπους των ομάδων Ελπίδας Έδεσσας –Νίκη Καλής που αγωνίζονταν την ημέρα εκείνη για το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας. Επιπλέον εξύβρισε με αισχρό τρόπο και προχώρησε σε απειλές εναντίον παρισταμένων στον χώρο, Διοικητικών στελεχών του Εδεσσαϊκού, ενώ έφθασε σε σημείο να εκτοξεύσει την απειλή, ότι εάν τοποθετηθεί εκ νέου συγκεκριμένη κορνίζα με φωτογραφία του επίτιμου προέδρου του Α.Σ Εδεσσαικός Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου «δεν θα επιτρέψει την τέλεση του αγώνα Α1 Κατηγορίας της Κυριακής 6-12 Εδεσσαικός-Μ.Αλέξανδρος Πέλλας στο ίδιο γήπεδο”.
θέτουμε υπόψην στην ΕΠΣ, της οποίας αποτελεί κορυφαίο διοικητικό στέλεχος, ότι εάν διαπράξει οτιδήποτε σχετικό με τις απειλές του, καθίσταται και η ίδια ΕΠΣ Πέλλας αυτομάτως ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ.
Καθιστούμε ενήμερη επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, ώστε να λάβει εγκαίρως τα μέτρα της όπως οφείλει για τη διατήρηση της τάξης.
Τέλος κάνουμε γνωστό ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στο βιβλίο συμβάντων της Α.Δ Πέλλας και επιφυλλασσόμαστε μελλοντικά για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας προς κάθε υπεύθυνο και συνυπεύθυνο των εν λόγω αξιόποινων πράξεων, στο παρόν και το μέλλον, του συγκεκριμένου προσώπου.

‘Εδεσσα 04 Δεκεμβρίου 2015
Με τιμή
Το Δ.Σ Εδεσσαικού