Επισημαίνεται ότι το Capital Link Forum είναι το σημαντικότερο συνέδριο στην Βόρειο Αμερική που αφορά αποκλειστικά την προώθηση των επενδύσεων στην Ελλάδα.
zvqooxprto566b1f94c77fe
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας θα επισκεφθούν τη Νέα Υόρκη προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες του 17ου Capital Link Forum με θέμα “Investing for Growth” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου οι κκ Υπουργοί θα μεταβούν στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για να τιμηθεί η Greek Day at the New York Stock Exchange.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία θα κηρύξει τη λήξη των εργασιών της ημέρας χτυπώντας το καμπανάκι της λήξης των εργασιών του Χρηματιστηρίου (Closing Bell Ceremony).

Το πρόγραμμα των κκ Υπουργών θα διευρυνθεί με στοχευμένες επαφές στον χώρο των επιχειρήσεων και του τουρισμού καθώς και με εκπροσώπους των αμερικανικών και ομογενειακών ΜΜΕ.

Επίσης την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου οι κκ Υπουργοί θα συναντηθούν με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής.