17e17422a7d817f3d3e77da83095d08c
Το συμβούλιο της Επικρατείας έβαλε μπλόκο στα σχέδια για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης παρ’ όλα αυτά οι επενδυτές παραμένουν οι ίδιοι, η λύση και η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν ικανοποιεί τους ιθύνοντες και είναι σίγουρο ότι η απόκλιση απο τους αρχικούς στόχους δεν είναι ασήμαντη. Ποιό είναι το νέο σχέδιο; Υπάρχει;
Το Ελληνικό για πόσα χρόνια θα”αξιοποιηθεί’;μήπως έχει και αυτό το σχέδιο τρωτά σημεία;
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο έλεγχος στοιχείων της ΔΕΣΦΑ;υπάρχει πραγματικό η φιλολογικό ενδιαφέρον των σχημάτων; Ο αγωγός ΤΑΡ πάλι εξαγγέλθηκε για πολλοστή φορά και απο ότι όλα δείχνουν πάλι θα μείνει στα χαρτιά.
Ουσιαστικά το ΤΑΙΠΕΔ κάθε τόσο ανασυγκροτείται,ανασυντάσσεται και απο ότι φαίνεται αυτοσχεδιάζει άλλοτε θέτοντας μεγάλους εως τεράστιους και ακατόρθωτους στόχουςκαι άλλοτε “μαγειρεύοντας” στην κυριολεξία το ίδιο “ξαναζεσταμένο φαγητό” των προηγούμενων αποτυχημένων κυβερνήσεων.
Το θέμα της Εγνατίας μπαινοβγαίνει απο το πρόγραμμα και απο τις άμεσες προτεραιότητες του Ταμείου και όλα δείχνουν και απο τις δηλώσεις του κύριου Πιτσιόρλα ότι θα μετακυλιστεί το όλο θέμα στις πλάτες των χρηστών φορολογουμένων της οδού αφήνοντας την εταιρεία για άλλη μια φορά “αλώβητη”.

Του αρθρογράφου Ιάκωβου Παντελάκη