Επίσκεψη στην Τ.Κ. Φούστανης πραγματοποίσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιάννη Κετικίδη και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Λάζαρο Γαραντίδη, με στόχο να δει από κοντά και να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί.
23
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην αγροτική οδοποιία. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε η διαδικασία ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου δύο χιλιομέτρων που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αγροτών της περιοχής και θα διευκολύνει την πρόσβασή τους στα χωράφια. Επίσης, συντηρήθηκε το προηγούμενο διάστημα άλλος αγροτικός δρόμος μήκους δύο χιλιομέτρων.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γαραντίδη για τα προβλήματα στην στέγη του κοινοτικού καταστήματος (όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες) και δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του προβλήματος μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα του 2016. Παράλληλα, διαπιστώθηκε η ύπαρξη του κακού οδικού δικτύου του χωριού, το οποίο θα αποκατασταθεί κι αυτό μέσα στο 2016, καθώς και η ασφαλτόστρωση μικρών τμημάτων οδικού δικτύου εντός του οικισμού. Όσον αφορά στον φωτισμό του χωριού, βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο φωτισμός της πλατείας.


Τέλος, το κλιμάκιο του Δήμου επισκέφθηκε το Αγροτικό Κτηνιατρείο και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον χώρο εργασίας τους.