Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνεχίζοντας και τιμώντας την παράδοση, έκοψε τη βασιλόπιτα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Στην εκδήλωση παραβρίσκονταν ο Διευθυντής κ. Τρύφων Τσαντάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, οι Προϊστάμενοι των επιμέρους τμημάτων και τα στελέχη των υπηρεσιών.
Κοπή_βασιλόπιτας_Δνση_Αγρ_Οικον_1
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη για τα στελέχη, τις οικογένειές τους αλλά και τους πολλούς εξυπηρετούμενους πολίτες της Διεύθυνσης. Με την ευκαιρία, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την προσφορά τους στην υπηρεσία και την αγροτική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Επίσης, τόνισε ότι το 2016 θα είναι μία απαιτητική χρονιά για όλους καθώς ξεκινάνε οι διαδικασίες υποβολής προτάσεων έργων και δράσεων στα επιχειρησιακά προγράμματα του ΣΕΣ. «Χρειάζεται να έχουμε καλή επικοινωνία, στενή συνεργασία και αποτελεσματικότητα στο έργο μας», ήταν μία χαρακτηριστική φράση του κ. Θεοδωρίδη ο οποίος τόνισε ότι «η αγροτική παραγωγή, μαζί με τον τουρισμό αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες του αναπτυξιακού προγραμματισμού για την Πέλλα».
Κοπή_βασιλόπιτας_Δνση_Αγρ_Οικον_2
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής είναι επιφορτισμένη με ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων, υποστηρίζοντας όλο τον κύκλο παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων καθώς επίσης και της κτηνοτροφίας στην οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τα τελευταία χρόνια από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.