DSC_0390
Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. 1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
2. 1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016 (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
3. Προσχώρηση στους όρους και συμφωνίες της από 31.12.2015 σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) για την υλοποίηση του εγκεκριμένου από το Πράσινο Ταμείο έργου «Απόκτηση οικίας ιδιοκτησίας Ζήμνα, χαρακτηρισμένης ως έργο τέχνης στο Βαρόσι Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
4. Προσχώρηση στους όρους και συμφωνίες της από 31.12.2015 σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) για την υλοποίηση του εγκεκριμένου από το Πράσινο Ταμείο έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών – ελαστικών πλακιδίων ασφαλείας και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
5. Έγκριση ανανέωσης παραγωγικών αδειών αρμοδιότητας Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
6. Συγκρότηση Επιτροπής αστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
7. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στην Αλεξανδρούπολη για συμμετοχή του στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «Μοντέλα Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α. – Εκτίμηση Χωρικών, Πληθυσμιακών και Οικονομικών Παραμέτρων» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου για πληρέστερη ενημέρωση.

Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ