Την Υδραία επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Γιάννη Κετικίδη και Χρήστο Μπάτση και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Δ.Κ. Αριδαίας – Υδραίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης.


Ο Δήμαρχος αμέσως μετά τον εκκλησιασμό του στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για κάποια ζητήματα που αφορούν στο χωριό και είδε από κοντά το αποτέλεσμα των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε αγροτόδρομους εντός του οικισμού, καθώς επίσης και τους καθαρισμούς που έγιναν πέριξ του παλαιού ναού.
Την ίδια στιγμή, έχουν κλείσει όλες οι λακκούβες που δημιουργούσαν επί χρόνια μία πολύ άσχημη εικόνα και τις επόμενες μέρες θα γίνει καθαρισμός της πλατείας όπου σημειώθηκε πτώση δέντρου λόγω των ισχυρών ανέμων.
Στη συνέχεια βρέθηκε στο «Κουρμπάνι» που πραγματοποιήθηκε στην Υδραία, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ κόσμο μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και να συζητήσει για αρκετή ώρα.
Τέλος, συζητήθηκε το θέμα των κοιμητηρίων, στα οποία καταγράφονται σημαντικά προβλήματα λόγω της έλλειψης ανταποδοτικότητας αλλά και λόγω της θέσης στην οποία βρίσκονται που είναι μακριά από το χωριό.