Συνάντηση με θέμα οι ομάδες του Καρναβαλιού & της μεγάλης παρέλασης Δευτέρα 15/2/2016 στο Τημενιδών ώρα 3μμ.
CIMG0089-1024x768
Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι έχει μπει σε γοργούς ρυθμούς. Η νέα ανοικτή εθελοντική οργανωτική επιτροπή ξεκίνησε την οργάνωση του βασικού προγράμματος και απευθύνει πρόσκληση σε συλλόγους, φορείς, επιχειρήσεις να συμμετέχουν στον εμπλουτισμό των εκδηλώσεων για το 2016. Τις εργασίες της επιτροπής παρακολούθησε και αντιπροσωπεία από το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι με στόχο την ανταλλαγή απόψεων έτσι ώστε ο συντονισμός των εκδηλώσεων να συμβάλλει στο εμπλουτισμό των εκδηλώσεων για τους πολυπληθείς επισκέπτες-τουρίστες της περιόδου στην Έδεσσα, την Αριδαία και γενικά στην Πέλλα.

Την επόμενη Δευτέρα 15/2/2016 και ώρα 3μμ στο Τημενιδών που θα λειτουργήσουν και τα γραφεία της ανοικτής εθελοντικής επιτροπής καρναβαλιού καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, επιχειρήσεων να συμμετέχουν στην ανοικτή συνάντηση-πρόσκληση για την δημιουργία των ομάδων που θα συμμετέχουν στην μεγάλη παρέλαση των χιλιάδων καρναβαλιστών που θα οργανωθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στη καθιερωμένη καρναβαλική διαδρομή. Στο μεταξύ έχει ξεκινήσει καμπάνια για την οικονομική στήριξη του καρναβαλιού με το σύνθημα «θέλουμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους» θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα και της πιο απλής συμμετοχής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας γιαγιάς που αυθόρμητα ήρθε να δώσει την συμμετοχή της λέγοντας : «Είναι πραγματική ευκαιρία να δω τα εγγονάκια μου που έρθουν από την Αθήνα εδώ, παλιότερα όλοι έφευγαν τώρα όλοι μένουν και συμμετέχουν με το ένα ή άλλο τρόπο»

Η Εδεσσαϊκή αποκριά αποτελεί θεσμό της περιοχής και πολύ πρόθυμα πολλοί νεαροί Εδεσσαίοι και Εδεσσαίες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα δήλωσαν απλά …
Είμαι μέσα!