Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει ξανά η Ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς μετά την αναβολή του περασμένης αγωνιστικής, καλείται να αντιμετωπίσει τον Πανεδεσσαϊκό στο ντέρμπυ της πόλης μας το Σάββατο 13/2 στις 18:00 το απόγευμα. Ένα ακόμη παιχνίδι για τον ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και ο σύλλογος ανασυντάσσει τις δυνάμεις του, ώστε να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση.
DSC_7718-1024x683
Ήδη ο σύλλογος ξεκίνησε τον προγραμματισμό του για την νέα χρονιά, καθώς τρείς αθλητές της παιδικής ομάδας, οι Καιλίδης, Συμεωνίδης και Δουλκερίδης, «ανεβαίνουν» στην ανδρική ομάδα και θα προπονούνται με αυτή, άλλα και σταδιακά θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που ακολουθούν. Οι παραπάνω αθλητές έρχονται να πλαισιώσουν τον Μποζίνη που τα τελευταία δύο χρόνια προπονείται με την ανδρική ομάδα.
Ακόμη στις 28/2 ξεκινάει το πρωτάθλημα του μίνι, με τον ΓΑΣ Έδεσσας να συμμετέχει στον Δ΄ όμιλο, με αντιπάλους τους Φ.Ο. Αριδαίας, Α.Σ. Σκυδραϊκό, Κεραυνό Άσπρου και Πανεδεσσαϊκό. Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει του αγώνες Α.Σ. Σκυδραϊκός – ΓΑΣ Έδεσσας, Κεραυνός Άσπρου – Φ.Ο. Αριδαίας με τον Πανεδεσσαϊκό να έχει ρεπό. Οι προπονητές αλλά και η διοίκηση του ΓΑΣ δίνουν μεγάλη σημασία στην συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς πέρα από τους παίκτες του παιδικού που δικαιούνται συμμετοχή, στο πρωτάθλημα θα πάρουν τις πρώτες τους αγωνιστικές συμμετοχές αθλητές, που παρά το νεαρό της ηλικία τους, αποτελούν τις ελπίδες του συλλόγου για το μέλλον.
Η ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας συνεχίζει τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες καθώς το Σάββατο 13/2 θα μεταβεί στην γειτονική Νάουσα, για να αντιμετωπίσει την Ακαδημία του Ζαφειράκη. Παρακαλούνται οι αθλητές αλλά και οι γονείς που επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους, να βρίσκονται μπροστά στο γήπεδο ποδόσφαιρου στις 9:45 το πρωί του Σαββάτου.

Οι νεαροί αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας από αριστερά, Συμεωνίδης, Μποζίνης, Δουλκερίδης και Καϊλίδης.