Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο ITF, εφήβων / νεανίδων και ανδρών γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στη Θεσαλλονίκη εν όψει του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην Ελλάδα.
ΙΤΦ
Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 8 αθλητές οι οποίοι αγωνίζονταν για πρώτη φορά στο ITF και τα πήγαν περίφημα αφού κανένας δεν βγήκε εκτός από τον πρωτο αγώνα.
Συγκεκριμένα:
Φοβερή εμφάνιση για τη Νάνου Ιωάννα στην κατηγορία των -58 κιλά Νεανίδων που κατάφερε να φτάσει την 5η θέση μετά απο τέσσερις αγώνες αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολύ μεγάλος.
Επίσης πολύ καλή εμφανιση για τον Ποντίκη Βασίλη ο οποίος αγωνιζόταν για πρώτη φορα, κέρδισε δύο αγώνες στην κατηγορία των -69 κιλά Εφήβων, έχασε στον τρίτο αγώνα και έτσι δεν κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά του βάθρου.
ΙΤΦ ΟΜΑΔΑ
Ο Χαρίτος Μαρίνος αγωνίστηκε στην κατηγορία των – 63 κιλά εφήβων κέρδισε στον 1ο αγώνα έχασε στο 2ο ωστόσο μας αφήνει να ελπίζουμε πολλά για το μέλλον.
Η Φαρμούζη Κυριακή αγωνιστηκε στην κατηγορία των -64 κιλά Νεανίδων κέρδισε με διαφορά στον 1ο αγώνα έχασε με μικρή διαφορά στο 2ο. Ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και η Παπαδοπούλου Ανδριάννα πρωτοεμφανιζόμενη και αυτή σε αγώνες, κέρδισε πόλυ άνετα την 1η αντίπαλο, έχασε στον δεύτερο αγώνα.
Στην κατηγορία των – 75 κιλών αγωνίστηκε ο Μαδενλής Βασίλειος του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ, ο αγώνας έληξε υπέρ του, μια παρατήρηση όμως μετά το πέρας του αγώνα λόγω απειρίας αφου αγωνιζόταν για πρώτη φορά, άλλαξε το σκορ.
Η Παπαδοπούλου Κυριακή πολλές φορές Πανελληνιονίκης στο WTF, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο άθλημα του ITF Taekwondo στην κατηγορία των -70 κιλά Νεανίδων, στάθηκε λίγο άτυχη στην κλήρωση αφού είχε να αντιμετωπίσει από τον 1ο αγώνα την πρωταθλήτρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια της κατηγορίας, ωστόσο έκανε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.
Στα +70 κιλά Νεανίδων αγωνίστηκε η Μπαλδάρη Έλένη η οποία έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα κρίθηκε υπέρ της αντιπάλου.
Την ομάδα συνόδεψαν οι προπονητές Μπιρόζης Πέτρος και Μπιρόζη Αναστασία οι οποίοι δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση της ομάδας.