Στα πλαίσια της συνεργασίας τους το Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» πραγματοποίησαν στις 2 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13:30 μμ, στον Β’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Όρια και κανόνες στο σχολείο». Εισηγητής του θέματος ο ψυχολόγος και υπεύθυνος του Κ.Π «Όραμα» κ. Σιάντσης Λάζαρος, ο οποίος και τόνισε τη σημαντικότητα της θέσπισης ορίων και κανόνων στα πλαίσια λειτουργίας μιας ομάδας και πόσο αυτοί επηρεάζουν τη συνεργασία, την ομαλότητα αλλά και την εύρωστη λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών των Παιδικών Σταθμών.
rsz_2dscn0787
Το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών εξέφρασε τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει όταν κανόνες και όρια εκλείπουν από το χώρο της οικογένειας και πώς αυτό επηρεάζει τη λειτουργία της ομάδας που δημιουργείται και αναπτύσσεται στο χώρο των Παιδικών Σταθμών.
Στη συγκέντρωση εκτός του παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού, παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του νομικού προσώπου κα. Γκίνη Αικατερίνη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Παιδικής Φροντίδας κα. Τσορμπατζόγλου Κατίνα.
Μετά από απόφαση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Γιώγα Δημητρίου, θεσπίστηκε σειρά συνεργασιών και επιμορφωτικών συναντήσεων του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών με το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», οι οποίες και θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του σχολικού έτους.