Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των αγροδιατροφικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετέχει στην 24η FRUIT LOGISTICΑ, τη Διεθνή Έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 3 ως τις 5 Φεβρουαρίου 2016.
fruitlogistica
Η FRUIT LOGISTICA αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά) και οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου. Η έκθεση προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.
Η FRUIT LOGISTICA φιλοξενεί εταιρείες με προϊόντα όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ουσιαστικά δράσεις για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών της προϊόντων, θα συμμετέχει στην 24η FRUIT LOGISTICΑ με επιχειρήσεις που παράγουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά και δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, συνεχίζοντας να είναι αρωγός για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας στους επιχειρηματίες τεχνογνωσία και κάθε δυνατή υποστήριξη για την προώθηση και προβολή των προϊόντων τους στην ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης.