1001
Σε τραγική κατάσταση όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω βρίσκονται αρκετά από τα πλαστικά καρεκλάκια που βρίσκονται στην κερκίδα της θύρας 1.
1000
Πρόκειται για τις θέσεις των φιλάθλων που συνήθως κάθονται αυτοί με τα εισιτήρια διαρκείας. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι τωρινό αλλά χρόνιο και δυστυχώς συνεχώς εξαπλώνεται.
1005
Εμείς για μια ακόμα φορά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, σεβόμενοι τους φιλάθλους μας.
1003
Αυτό όμως από μόνο του δεν είναι αρκετό. Τα σπασμένα καρεκλάκια δεν έχουν αντικατασταθεί ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, αρκετά από αυτά που βγήκαν παραμένουν στην αποθήκη του γηπέδου και τα υποτιθέμενα δημοσιογραφικά τραπεζάκια χρίζουν άμεσης αντικατάστασης ή τουλάχιστον μιας περιποίησης. Όλα είναι μέσα στην βρωμιά καθώς δεν έχουν καθαριστεί ποτέ δείχνοντας μια εγκατελειμένη εικόνα.
1002
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να στοιχίσουν και να επιβαρύνουν οικονομικά τον Δήμο. Υπάρχει εξάλλου ο κάταλληλος εξοπλισμός στα συνεργεία του, που απλά θα πρέπει ίσως να δωθούν οι κατάλληλες εντολές.
1004
Περιμένουμε άμεσα την αντίδραση από τον Δημοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο των Σταδίων κ.Τσιβόγλου για να δωθεί επιτέλους μια λύση και να μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθούν τους αγώνες απολαμβάνοντας το παιχνίδι καθιστοί και όχι όρθιοι και οι δημοσιογράφοι να κάνουν την δουλειά τους σε ανθρώπινες συνθήκες.