Εικόνα 008
Η NISSAN ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974. Ο Αχιλλέας Σιδηρόπουλος με τη διορατικότητά του δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στο Νομό Πέλλας. Θέτοντας σαν πρωταρχικό τους στόχο, τη δική μας εξυπηρέτηση προχωρήσανε στην υλοποίηση της νέας κάθετης μονάδας ΝISSAN στον Νομό. Στις εγκαταστάσεις της ΝISSAN θα βρείτε ένα ευχάριστο περιβάλλον έμπειρο τεχνικό προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την καλυτερη δυνατη φροντιδα και εξυπηρετηση για το αυτοκίνητό σας. Διαθέτουνε όλα τα μοντέλα NISSAN ετοιμοπαράδοτα, test drive, ενώ οι έμπειροι συνεργάτες βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας, να εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν για τη σωστή επιλογή. Τη διοίκηση της εταιρείας έχει αναλάβει εδώ και λίγα χρόνια η κ.Ελπίδα Σιδηροπούλου μαζί με τον σύζυγο της κ.Νίκο Καραπουλιτίδη.
Η κ.Σιδηροπούλου αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την προτίμηση που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια προς την Αχ. Σιδηρόπουλος ΑΕ ενώ συμπλήρωσε ότι στόχος της είναι να συνεχίσει να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη έτσι ώστε να παραμένει απόλυτα ικανοποιημένος. Στις μέρες μας αυτό που κρατάει μια επιχείρηση ψηλά είναι η σωστή διαχείριση με τον ανάλογο προγραμματισμό δηλώνοντας ότι το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις εκεί.
Σε συνομιλία που είχαμε με τον υπεύθυνο πωλήσεων κ.Κωστή Ξενάκη μας δήλωσε ότι παρά την κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος υπάρχει ανοδική πορεία στις πωλήσεις και γενικά μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Αυτό ωφείλεται κυρίως ότι στη γκάμα της Νissan αυτή την στιγμή υπάρχουν 4 ολοκαίνουρια και πανέμορφα μοντέλα. Αυτά είναι το Qashqai, το Pulsar, το X-trail και φυσικά το Navara, τα οποία και υπάρχουν διαθέσιμα για οποίον πελάτη επιθυμεί να τα δει από κοντά και να τα οδηγήσει. Στη συνέχεια ο κ.Ξενάκης στάθηκε στα οφέλη που θα κερδίσει κάποιος πελάτης εάν πρoτιμήσει να αγοράσει ένα μοντέλο της Nissan ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε και στις υπηρεσίες και στις παροχές που λαμβάνει από την Αχ.Σιδηροπουλος ΑΕ κάποιος πελάτης από το after sales. Γνωρίσαμε επίσης την κ.Βούλα Ξυλουργίδου που είναι υπεύθυνη ανταλλακτικών, τον μηχανικό αυτοκινήτων κ.Τάσο Λυσίτσκα καθώς και τον βαφέα-φανοποιό κ.Γιάννη Γιόφτση.


Αναμφίβολα πρόκειται για επιχείρηση πρότυπο, στολίδι για την περιοχή που μόνο καλά σχόλια έχουμε να κάνουμε.
Εικόνα 007
Ευχαριστούμε και πάλι την Αχ.Σιδηρόπουλος ΑΕ