Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Βελτιώνουμε με παρεμβάσεις ύψους 321.000,00 € την εικόνα του οδικού δικτύου της Πέλλας

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ_ΑΝΑΔΟΧΟΣ

Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και την ανάδοχο κα. Κωτίδου Κυριακή η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας».

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με πόρους από την ΣΑΕΠ.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος) σε συγκεκριμένα σημεία του Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας και, ιδιαίτερα, σε σημεία των οδών: Έδεσσα προς Π.Ε. Φλώρινας, Έδεσσα προς Γιαννιτσά, στην Παλαιά Εθνική Οδό (από διασταύρωση Ξανθογείων προς Π.Ε. Φλώρινας – Κέλλη) και στην Επαρχιακή Οδό Εξαπλατάνου – Μανδάλου.

Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι τεχνικές παρεμβάσεις οι οποίες γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας. «Παρά τις μεγάλες δυσκολίες στη χρηματοδότηση λόγω της δημοσιονομικής κρίσης προσπαθούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και να βελτιώσουμε την εικόνα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου. Σε συνέχεια των προηγούμενων συμβάσεων για τη συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου προϋπολογισμού 500.000,00 € και τη συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου προϋπολογισμού επίσης 500.000,00 € που έχουν υπογραφεί και έχει ξεκινήσει η υλοποίησή τους, χρηματοδοτούμε επιπλέον τεχνικές παρεμβάσεις σε όσα περισσότερα σημεία μπορούμε. Συνεχίζουμε με την ίδια αναπτυξιακή στρατηγική διεκδικώντας χρηματοδοτικού πόρους για την τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.