Μπροστά σε μια μεγαλειώδη υποδοχή με παλμό, συγκίνηση και συμμετοχή, παρά το περασμένο της ώρας, βρέθηκε η Ομάδα Βόλεϊ του ΓΕΛ Σκύδρας, δευτεραθλήτρια του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος που ο τελικός του διεξάχθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου 2016, στη Λάρνακα της Κύπρου.
AESSENI B 010
Ήδη, από τις 23:00΄ το βράδυ της παραπάνω ημέρας είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το Δημαρχείο και στην απέναντι πλατεία μαζί με τη Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους, Εκπαιδευτικούς, Γονείς και πολλοί συμπολίτες μας.
AESSENI B 020
Λίγη ώρα, μετά την αλλαγή της ημέρας κατέφθασε το λεωφορείο της αποστολής που περικυκλώθηκε αμέσως από τους παριστάμενους που ξέσπασαν σε ζωηρές επιδοκιμασίες και χειροκροτήματα.


Η μεγάλη γιορτή της υποδοχής μόλις άρχιζε με αγκαλιές, φιλιά, πανό, βεγγαλικά, τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές ν΄αστράφτουν και τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου να συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές με μια θερμή αγκαλιά κι ένα τριαντάφυλλο.
AESSENI B 040
Η συνέχεια ήταν ανάλογη με μουσική, χορό και τραγούδι στην πλατεία Δημοκρατίας.
Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη τελετή υποδοχής κι επιβράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, στην πλατεία Σαφραμπόλεως, στο χώρο της Ανθοκομικής Έκθεσης, το βράδυ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μουσικής εκδήλωσης του ΓΕΛ Σκύδρας.

Αξίζει στο σημείο αυτό ν΄αναφερθούν τα ονοματεπώνυμα των πρωταγωνιστριών του ΓΕΛ Σκύδρας.
Αθλήτριες:
1)Κυριακή Αγγελίδου 2)Νίκη Αποστόλου 3)Σοφία Γρηγοριάδου 4)Όλγα Κοκώση 5)Γενοβέφα Μουσικού 6)Ευαγγελία Μουσικού 7)Ευαγγελία – Μαρία Σαλαμπάση 8)Αθηνά Τοπασίδου 9)Ελένη Τουλκερίδου 10)Άννα Τσανακτσίδου 11)Αμαλία Τσορλίνη 12)Ζωή Τυριακίδου.
Προπονητής: Σταύρος Κονταξής. Συνοδός καθηγήτρια: Αφροδίτη Πούλιου.
Είναι βέβαιο ότι η επιτυχία της Ομάδας του ΓΕΛ που οι παίκτριές του παράλληλα είναι και οι παίκτριές του ΦΕΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» θ΄αποτελεί για τις ίδιες μια δυνατή εμπειρία και μια γλυκιά ανάμνηση που θα τις συντροφεύει σ΄όλη τους τη ζωή. Άξιες, λοιπόν, συνεχίστριες της σκυδραϊκής αθλητικής παράδοσης.
Για όλους εμάς θα είναι ένα γεγονός που μας γέμισε ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι θα λειτουργήσει ενθαρρυντικά και πολλαπλασιαστικά ως ερέθισμα κι ως παράδειγμα για τις γενιές που έρχονται.