TNBA GREECE για παιδιά ηλικίας 7-17
Εικόνα 040
Ο Πανεδεσσαϊκός συνεπής στις αθλητικές δραστηριότητες, διοργανώνει το χρονικό διάστημα 25-28/04/2016 στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας το 1Ο πασχαλινό καμπ καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την TNBA GREECE για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών.

Γνωριμία με την TNBA Greece
Εικόνα 041
Η TNBA Greece εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη την κορυφαία Ακαδημία Μπάσκετ των ΗΠΑ, τη National Basketball Academy (TNBA) και είναι μέλος του Sportcamp Group, της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών events στην Ελλάδα.
Εικόνα 042
Στο εξειδικευμένο δυναμικό της εντάσσονται προπονητές, τεχνικοί σύμβουλοι και διακεκριμένοι αθλητές.
Εικόνα 043
Στόχος της να προσφέρουν στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές την δυνατότητα συμμετοχής σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και μεγιστοποίησης της απόδοσης.
Εικόνα 044
Η ομάδα της TNBA Greece αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην επαγγελματική καλαθοσφαίριση. Αποτελείται κυρίως από προπονητές, επαγγελματίες αθλητές μπάσκετ και τεχνικούς συμβούλους.
Εικόνα 045
Κοινός στόχος όλων των στελεχών της TNBA Greece είναι να παρέχουν στους νέους καλαθοσφαιριστές πλήρη και σύγχρονα προπονητικά προγράμματα με γνώμονα την διαρκή βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσής τους αλλά και την εμφύσηση των αθλητικών ιδεωδών τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων.

Βαγγέλης Ζιάγκος

Program Director TNBA Greece

Αχιλλέας Δεμέναγας

Technical Director TNBA Greece