Λευτεριά στον Κάκαβο, λευτεριά στους αγωνιστές!

Κάλεσμα συμπαράστασης στους διωκόμενους αγωνιστές
ΚΑΚΑΒΟΣ-ΣΚΟΥΡΙΕΣ
Στις 9 Ιούνη ξεκινά η δίκη 21 αγωνιστών του κινήματος της Χαλκιδικής, για την υπόθεση εμπρησμού στο εργοτάξιο των Σκουριών. Η υπόθεση αυτή στάθηκε ως αφορμή για να στηθεί μία βιομηχανία διώξεων απέναντι στο κίνημα της Χαλκιδικής, για να τρομοκρατηθούν οι αγωνιστές, για να κατασταλούν δικαιώματα και ελευθερίες, για να στηθεί ένας μηχανισμός ενάντια σε κάθε ενεργό πολίτη που αντιστεκόταν στην καταστροφή του τόπου του. Σε αυτές τις χαλκευμένες κατηγορίες στήριξαν την πρωτόγνωρη βία και καταστολή, την εισβολή στην Ιερισσό, τις μεταμεσονύχτιες απαγωγές αγωνιστών και τις πολιτικές διώξεις που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Στις 9 Ιούνη δεν δικάζονται μόνο οι 21 αγωνιστές της Χαλκιδικής. Δικαστές είναι οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που ξεπούλησαν τον τόπο για να υπηρετήσουν το ελληνικό και ξένο κεφάλαιο. Δικαστής είναι και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει να θυσιάζει κινήματα και αγωνιστές στο βωμό των ίδιων συμφερόντων. Κατηγορούμενη είναι ολόκληρη η κοινωνία. Κατηγορούμενος είναι κάθε ελεύθερος νους. Κατηγορούμενοι είναι οι αγώνες και τα κινήματα. Δε μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να βρεθεί μόνος του απέναντι στα γρανάζια του συστήματος που στήθηκε από το κεφάλαιο και τους υποτελείς του.

Στις 9 Ιούνη θα είμαστε όλοι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθούμε στους διωκόμενους και να φωνάξουμε:

Το δίκιο δε φυλακίζεται
Οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται
Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται
Λευτεριά στον Κάκαβο
Λευτεριά στους αγωνιστές
Να φύγει η Eldorado και να μην έρθει άλλη

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ