Συναντήσεις με εκπροσώπους κυνηγητικών συλλόγων, με το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείο Γιαννιτσών και με παραγώγους κερασιών είχε ο βουλευτής Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης.

Στην συνάντηση με τον πρόεδρο του κυνηγητικού συλλόγου Αλμωπίας και πρόεδρο κυνηγητικών συλλόγων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας, κ. Στεφανίδη Γιάννη συζητήθηκαν κυρίως θέματα κυνηγιού, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε περιβαλλοντικά θέματα, στην λαθροϋλοτομία αλλά και στο ζήτημα των βοσκήσιμων γαιών. Ο κ. Σαχινίδης παρουσίασε το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής στα παραπάνω θέματα και δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό τους με κάθε θεσμικό μέσο που διαθέτει.
0,1
Κατά την επίσκεψη του, στο νοσοκομείο Γιαννιτσών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε με τον διευθυντή της παιδιατρικής κλινικής και εκτελών χρέη αναπληρωτή διοικητή κ. Κουτσό Γεώργιο και με την τομεάρχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας κα. Κυριακή Μουταφή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
– Το χρόνιο πρόβλημα του χαλασμένου αξονικού τομογράφου (εδώ και τρία χρόνια)
– Οι χαλασμένοι κλίβανοι αποστείρωσης και η άμεση αντικατάστασή τους
– Το κλείσιμο της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου
– Η επιβάρυνση της παθολογικής κλινικής με περισσότερα περιστατικά λόγω του κλεισίματος της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Έδεσσας από έλλειψη προσωπικού.

Ο κ. Σαχινίδης δεσμεύτηκε ότι με τον θεσμικό του ρόλο θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να λυθούν άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.
0,2
Η καθυστέρηση απόδοσης ζημιών από τον ΕΛΓΑ και τα προβλήματα καταγραφής συζητήθηκαν μεταξύ του συναγωνιστή Γιάννη Σαχινίδη και παραγωγούς κερασιών στο χωριό Φιλώτεια Αλμωπίας.

0,3

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα των αγροτών και παρουσίασε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής.