Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
katerini_poli_etoimo_2
Αφαιρούσε κούτες τσιγάρων από το εσωτερικό των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων καταστηματαρχών της περιοχής

Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ

Η συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης , οδήγησε σ την εξιχνίαση 8 περιπτώσεων κλοπών από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων σε περιοχές της πόλης της Κατερίνης .

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού , για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα , ο προαναφερόμενο ς ενεργώντας από τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία αφαίρεσε από 8 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας καταστηματαρχών της περιοχής, κούτες που περιείχαν τσιγάρα.

Πιο αναλυτικά, ο 38χρονος εντόπιζε και ακολουθούσε έμφορτα οχήματα με καπνικά είδη που προορίζονταν για εμπορία τσιγάρων στην περιοχή και κατά τη στάση των οδηγών αφαιρούσε τα εμπορεύματα τους.

Σύμφωνα με τους παθόντες η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται περίπου στα 5.300 ευρώ , τα οποία πούλησε σε τρίτους αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.