Την προηγούμενη Τετάρτη αναβλήθηκε η συναυλία του Μαζωνάκη λόγω κακοκαιρίας. Σήμερα η μέρα άρχισε δυσοίωνα βλέποντας τα μαύρα σύννεφα πάνω από τον ουρανό της Έδεσσας. Άρχισε να βρέχει δυνατά ενώ μακριά βλέπαμε τις αστραπές και τις βροντές λέγοντας ότι δύσκολα θα πραγματοποιηθεί και η σημερινή συναυλία. Ως εκ θαύματος μπόρα ήταν και πέρασε. Το τεχνικό επιτελείο του Μαζωνάκη και οι διοργανωτές από την Έδεσσα ήταν έτοιμοι για όλα κι έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες και η αλήθεια είναι πολύ άγχος, όλα ήταν στην εντέλεια και οι θαυμαστές θα απολάμβαναν μια άνευ προηγουμένου συναυλία στο ανοιχτό Θέατρο της Γαβαλιώτισσας.

Όνειρο θερινής νυκτός όπου στο Θέατρο δεν έπεφτε κυριολεκτικά ούτε καρφίτσα!
Καταπληκτικός ο Γιώργος Μαζωνάκης με εκπληκτική εμφάνιση ερμήνευσε μοναδικά δικά του αλλά και άλλων καλλιτεχνών αγαπημένα τραγούδια του κοινού. Με χορό, τραγούδι, πολύ-πολύ διασκέδαση ο Μαζωνάκης μιλούσε τραγουδώντας με τους θαυμαστές και οι θαυμαστές σιγοτραγουσούσαν γνωρίζοντας όλους τους στίχους.


Ο Γιώργος Μαζωνάκης εντυπωσιάστηκε από το κοινό της Έδεσσας και ομολόγησε ότι κακώς που δεν την επισκέφτηκε όλα αυτά τα χρόνια συναυλιακά δίνοντας τον λόγο του ότι θα έλθει και στο μέλλον. Η πανέμορφη τραγουδίστρια με το μεσογειακό ταπεραμέντο Μαλού τραγούδησε με πολύ κέφι και χαρά μαγεύοντας το κοινό της Έδεσσας. Άψογη η σκηνική παρουσία καθώς το μπουζούκι έκλεψε την παράσταση προς το τέλος της συναυλίας. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές της Έδεσσας και ιδίως στον Άγγελο Αγγέλου για αυτήν την πανέμορφη βραδιά που μας χάρισε!