Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης το επόμενο δεκαπενθήμερο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 και από την ερχόμενη Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 με τον περιορισμό ότι την Παρασκευή οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έως τις 12:00 το μεσημέρι.
EfCRoPFT3Ddq8gohum2g-e1459515621312
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας:
1. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Τριανδρίας (Κ8) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.
2.Επίσης, αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (Κ5) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.